Produkter for deig platemaskin (4)

PASTA OG KJeksFORMINGSMASKIN - TF - For å produsere tørr pasta fra tett deig ved kutting.

PASTA OG KJeksFORMINGSMASKIN - TF - For å produsere tørr pasta fra tett deig ved kutting.

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Småkaker med smør, mandeldeiger, krummede småkaker, hjemmelagde småkaker, polvorones, perrunillas, mantecados, osv. •Uniform produksjon og raskt, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. •For middels og store produksjoner, avhengig av produkt og modell. •Enkel og rask bytte av former. •Intelligent produksjonsstyring via HMI-panel, oppskriftprogrammering. KUTT MED TRÅD OG FORMER MED STOR VARIETET AV FORMER OG STØRRELSER: For tette eller harde deiger.
Bærbar platesag for jern Heka P

Bærbar platesag for jern Heka P

Jernprofilfräser med 275 mm HSS-skive. - Kjølesystem og +45º / -45º grader Uten base.
Manuell Formkopierer

Manuell Formkopierer

Bord med selvklebende slipemateriale på 1,5 x 1,5 meter. Kapacitet for blokk på 1,5 x 1,5 meter og 0,8 meter høy. Formrepeater-enhet. Strammer med lysindikator. Kompass for kutting av sylindere uten behov for mal. Kuttkropp helt balansert. Sømløs og stille glidning av vognen med nylonhjul. Motor på 3 HK ved 220/380 eller 380/660, avhengig av eksisterende spenning. Manøvrering ved 24V i samsvar med gjeldende europeiske forskrifter. Valgfritt kan det bygges med manuell roterende bord stasjonært i 90 graders intervaller. Modeller: F.H.E. 1500
KAKE DOSERINGSMASKIN - For dosering av store volum deig.

KAKE DOSERINGSMASKIN - For dosering av store volum deig.

•For dosering av kaker i former av forskjellige former og størrelser. •Blandingen kan ha faste partikler inkorporert. •Nøyaktig dosering av produktet fra 100 til 1 500 cc, •Doseringen er volumetrisk, og antall doser for hver stopp kan konfigureres fra skjermen, i tilfelle flere doser er nødvendig for å fylle formen. •Den kan arbeide med delikate masser. Ulike elementer av doseringsmaskinen kan tilpasses: type doseringsdyser, oppvarmet tank, transportbånd, toppingdispenser, osv., og tilpasses egenskapene til produktet som skal dispenseres. •FOR Å LAGE: marmor kake, musikerens kake, plommekake, mousse kake, ostekake, sjokoladekake, osv.